Somos un dos dez templos da carne de España. Según El Comidista.

O prestixioso e irreverente blog de gastronomía El Comidista dirixido por Mikel López Iturriaga cítanos como un dos mellores sitios de carne de España. É de agradecer esta mención xa que para nós supón un recoñecemento a unha iniciativa pionera en Galicia: chegar a servir únicamente carnes de razas autóctonas dentro do nosos restaurante. Deixámovos unha mostra do texto:

Jorge Guitián, mitad de Kilomeaters, me habla de otro templo gallego: “en O Fogar do Santiso, en Teo, a unos 10 km de Santiago, trabajan carnes de razas autóctonas. Es un sitio muy peculiar, en medio de un bosque, reconvertido hace pocos años en un restaurante en el que probar razas autóctonas y verduras ecológicas de su propio huerto”. Vamos, que parece el paraíso en la Tierra.

https://elcomidista.elpais.com/elcomidista/2016/11/15/articulo/1479250462_046367.html

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies