Fogar do Santiso y su gastronomía ecológica de Galicia, Cociña da Terra
Fogar do Santiso ten o seu propio concepto de gastronomía ecolóxica de Galicia, é o que chamamos "Cociña con Cultura". Cremos nos sabores intensos e orixinais, por iso temos produto propio da nosa horta e inspiramos a nosa gastronomía na herdanza da cociña tradicional de Galicia.
Existimos desde a agroecoloxía para crear experiencias gastronómicas únicas de socialización e disfrute. Traballamos cun modelo de economía circular para mellorar a nosa contorna social, medioambiental e laboral.
Cociñamos o noso propio produto en brasas vexetais ecolóxicas que manteñen os sabores puros da nosa horta ecolóxica, do noso gando criado en liberdade e en ecolóxico nos montes galegos e dos peixes e mariscos de pesca de proximidade das nosas rías.

Somos un grupo gastronómico 360º baseado nun modelo propio ecolóxico e sustentable. Pioneiros no concepto Farm to Table en España, a nosa horta ecolóxica certificada polo CRAEGA en 2009 conta con máis de 10 hª en Teo.
Abastecemos ós nosos restaurantes a diario de produto de tempada dos nosos cultivos.
Pastoreo en liberdade con 5.500 hª ecolóxicas nos montes de Ourense
Cría exclusiva de razas autóctonas galegas

Acordo permanente con cofradías de pescadores. Só pesca de baixura con técnicas artesanais que respetan o equilibrio das Rías de Galicia.
Fogar do Santiso é un restaurante ecolóxico cunha carta viva; a nosa "Carta Fresca" que imos actualizando seguindo os ciclos dos produtos de tempada. Cociña de raíces galegas cunha carta diaria vinculada ó produto. Cremos nos sabores primarios cociñados na brasa e nas elaboracións de produto de tempada de produción propia.
Cultivamos as nosas verduras e hortalizas en +10 hª de hortas ecolóxicas certificadas polo CRAEGA en 2009.
Pan do Druída, empanadas, pizzetas e outros produtos feitos no noso obrador orgánico de panadería.
Gandería propia de razas autóctonas galegas cría en libertade e en ecolóxico nos montes de Ourense.
Pesca artesanal de baixura con técnicas non lesivas e sustentables. Acordo permanente lonxas e as cofradías locais.
O pan do Fogar, é un pan feito á man, con masa nai, e con fariñas integrais ecolóxicas de trigo e centeo cocido no noso "Forno do Demo" un forno de biomasa que temos no noso obradoiro de panadería en Teo.


Postres 100% artesanais feitos no noso obrador de pastelería e xeados orgánicos de pura leite ecolóxica. Opcións sen lactosa
Descubre a nosa cerveza. Esta é a auténtica cervexa do Camiño de Santiago. A nosa Rubia Galega e a Druida Tostada do Fogar.
Subscríbete á nosa Newsletter
Para estar ó día das novas do Fogar do Santiso
Os datos que rexistre, como interesado ou persoa que o representa, serán tratados por Fogar do Santiso, S.L., segundo o Regulamento (UE) 2016/679, do 27 de abril (RXPD) e a Lei Orgánica 3/2018, do 5 de decembro ( LOPDGDD), para á subscrición á nosa newsletters, proporcionando o seu consentimento, en conformidade co artigo 21 da Lei 34/2002 de Servizos da Sociedade da Información e Comercio Electrónico (LSSI). Pode solicitar máis información, darse de baixa e exercitar os dereitos de protección de datos fronte ao Responsable, no enderezo Lugar de Trasellas, 13 - 15886 Luou (A Coruña). Email: fogar@fogardosantiso.es. Máis información na Política de privacidade











